top of page
  • Writer's pictureMetoda 3IKT

Predstavljanje Erasmus mobilnosti - seminara na državnom skupu "Digitalni obzori"

Updated: Jan 9

Predstavljanje seminara "ICT Tools for a Creative and Collaborative Clasroom" i "Visual Arts as a Tool for Communication and Learning" na državnom skupu "Digitalni obzori"

Stručna suradnica knjižničarka i koordinatorica projekta Irena Bando predstavila je dvije mobilnosti-seminare ICT Tools for a Creative and Collaborative Clasroom i Visual Arts as a Tool for Communication and Learning na državnom stručnom skupu pod nazivom Digitalni obzori - završnoj konferenciji u sklopu projekta e - škole. Skup je održan u online okruženju 28. i 29. rujna 2023.

Predstavljeni seminari su provedeni u okviru Erasmus+ projekta Krea(k)tivnost suvremenog učenja koji se provodi u OŠ Jagode Truhelke u svrhu razvoja digitalnih kompetencija, mentalnog zdravlja, učenja na otvorenom, zdravog razvoja, razvoja fine motorike i osvještavanja važnosti ekologije.

Oba seminara govore o suvremenoj uporabi digitalne tehnologije u radu s učenicima te kako učenike pomoću web alata i aplikacija motivirati za učenje i odgojno-obrazovne aktivnosti u školi i izvan nje.

2 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page